Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Beckerlee om Ungdomshuset [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4202]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4202#1031323]

Kasper 
Mar 07, 2007 Kl. 06:47 PM
Re: Beckerlee om Ungdomshuset

SNIP...en masse diskussion

Citér:
Michael Jensen wrote:
Det er da en gang vrøvl det der. At slå alle over en kam og pege fingre er da noget af det mest småborgerlige der findes. Det er på samme måde som DF der siger: En indvandrer er kriminel, ergo er alle indvandrere kriminelle. Meget meget farlig og fattig tankegang.
Jeg foranlediges også til at tro, at omtrent alle brugerne af Ungdomdshuset støtter optøjer, vold og trusler, for dels så støtter alle de valgte eller selvudpegede talsmænd for Ungdomshuset mere eller mindre tydeligt op herom, og dels så har det også været ret tydeligt på deres hjemmeside samt deres øvrige offentlige materiale. Det er da muligt, at en del af de mindre faste gæster i huset ikke bryder sig om denne form for gadens parlament, men mon ikke disses kulturform også sagtens kan huses i andre eksisterende kulturtilbud uden, at anarkisterne og terrorristerne bliver involveret?

I øvrigt er sammenligningen med DF ganske dårlig. Udover at jeg har ganske svært ved at tro, at DF skulle have fremført, at alle indvandrere er forbrydere, så må (i hvert fald den hårde kerne) af brugerne af Ungdomshuset siges at mere en forholdsvist fasttømret gruppe, mens indvandrerne overhovedet ikke er en fælles gruppe eller forening med indbyrdes relationer, men nok nærmere er endnu mere forskelligt sammensat end danskerne er.



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)