Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Beckerlee om Ungdomshuset [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4202]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4202#1031321]

Kasper 
Mar 07, 2007 Kl. 06:25 PM
Re: Beckerlee om Ungdomshuset

Citér:
hsanders wrote:
Hvis man betragter sagen udfra nytteværdien, hvilket liberalister da i høj grad bør være interesseret i, bør man så ikke lade de unge få et hus, og dermed lade familien Danmark få fred.
Nytteværdien er fuldstændigt ligegyldig i sådan en sammenhæng. Man må aldrig give efter for afpresning, for så eskalerer det snart med nye krav, som samfundet i løbet af kort tid ikke vil kunne honerere, så man kan forvente en samfundsomstyrtning. Man betaler heller ikke løsesum for at få udleveret gidsler, da man hellere ser dem dræbt i samfundets tjeneste. Lidl i Tyskland betalte for få uger siden godt en million euro til en mand mod, at han lod være med potentielt at forgifte nogle af deres fødevarer. Lidl burde naturligvis have en bøde, som var multiple gange større, og jeg håber inderligt, at de vil få flere tilsvarende trusler, så de kan lære lektien.

Citér:
hsanders wrote:
Københavns kommune har et årligt budget på 25 milliarder, hvor jeg dermed mener, at det er håbløst at ville have sølle 15 mio. for et tomt hus i Stevnsgade.
Mange bække små, gør en stor å. I øvrigt er vel hovedparten af budgettet bundet til faste omkostninger, så det er ikke blot en lille del af budgettet. Med samme device betyder det heller ikke noget, at en enkelt skib udleder olie i havet, for det er de andres udledninger, som forurener. Specielt hvis man udleder om natten, når ingen andre ser det, så gør det ingen skade på dyre- og planteliv.



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)