Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Beckerlee om Ungdomshuset [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4202]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4202#1031313]

Michael Jensen 
Mar 07, 2007 Kl. 03:07 PM
Re: Beckerlee om Ungdomshuset

Citér:
Rasmus136 wrote:
Citér:
Michael Jensen wrote:
Citér:
Rasmus136 wrote:
Enig med Seve.

Det er jo forunderligt at de unge man måske kunne have sympati for som brugere af et ungdomshus ikke er mere ivrige efter at tage afstand fra de psykopatiske autonome. Ud fra devisen "den der tier samtykker" skal de derfor ikke have så meget som en mursten. Jagtvej 69 var en terror-bule. Musikhuse har normalt ikke flammekastere, molotovs og lokummer på taget - og et nyt hus vil bare være en fortsættelse af den kriminalitet man så i det gamle hus. Og dér spiller det sådan set sympatiske mindretal af brugere fallit: de skulle vende sig mod de autonome i stedet for mod politiet. Når de ikke gør det skal de bare ha fingeren...


Jeg vidste ikke at du var så generaliserende og småborgerlig Rasmus136. Det overrasker mig virkeligt.


Jeg opfatter nu ikke mig selv som småborgerlig

Det jeg mener er at jeg savner at den "normale" gruppe af brugere forsømmerr at tage skarpt afstand fra terroren. Det ville de stå sig godt ved. Tænk om de havde anvendt andre metoder end at gå sammen med de autonome - så havde de sgu haft befolkningens sympati. Ingen kan da have sympati for dem der i vildskab og sindssyge smadrer alt og bruger vold som udtryksmiddel. jeg er pisse ligeglad med om de er frustrerede. Det er der andre der også er, men kun sjældent ser man dem anvende terror som middel.

Jeg er af princip for alternative miljøer (Den oprindelige Cjristiania-tanke synes jeg er enormt smuk) og naturligvis også for undergrundsmusikmiljøer, men jeg er mindst lige så meget modstander af den ravage som de autonome anvender. Og når dem jeg har sympati for ikke siger fra (og det har de jo ikke gjort tydeligt) over for dem jeg IKKE har sympati for, så kan man jo ikke andet end slå dem alle over een kam og sige: Ungdomshus Det kan I fandeme godt glemme.


Det er da en gang vrøvl det der. At slå alle over en kam og pege fingre er da noget af det mest småborgerlige der findes. Det er på samme måde som DF der siger: En indvandrer er kriminel, ergo er alle indvandrere kriminelle. Meget meget farlig og fattig tankegang.



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)