Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Køb - Salg - Bytte - Vurdering [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=4]
Re: GAS - bog [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=2923]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=2923#1022686]

Stougaard 
Dec 30, 2005 Kl. 01:07 PM
Re: GAS - bog

Citér:
Seve wrote:
Citér:
Hosper wrote:
Jeg har en gasbog der er købt hos Karma for er par år siden, der lugter lidt gammel... Er der nogen der ved om man kan gøre noget for at fjerne lugten af "gammel"


Der er flere muligheder :

1 : Ring til Henrik Dahl fra TV3's Bugbuster.

BugBusters- teamet er et skånselsløst hold af bakteriedræbere, der slår hårdt ned på alt, der spræller under et mikroskop



2 : Du kan også ringe til Fru Sørensen og Frk. Løw fra Tv2's Rent hjem.

Fru Gitte Sørensen har iført sig sin smarteste kittel og er trukket i de pink arbejdshandsker for igen at svinge kosten over dem, der ikke gør det selv. Hun hjælp til at bekæmpe skidtet af Trine Løw.



3 . Prøv en kogevask i din vaskemaskine. Hvis katten her kan overleve det, kan din bog sikkert også.

Lørdag formiddag kravlede den nysgerrige 12 uger gamle kat ind i en vaskemaskine.
I 20 minutter blev killingen slynget rundt inde i vaskemaskinen, mens vandets temperatur steg til 60-70 grader.
- Det er tæt på at være et mirakel, at Sylvester overlevede. Han har i hvert fald været god til at svømme, siger dyrlæge Niels Tellerup, Herning Dyrehospital.
Kattens ejer ringede straks til Herning Dyrehospital, da hun så hendes kæledyr rulle rundt mellem vasketøj, vand og sæbe inde bag vaskemaskinens glaslåge.
- Jeg var ved at få kaffen galt i halsen, da jeg hørte det. Da vi fik Sylvester ind på klinikken, var han drivvåd, mat, kold og i chok, og han var blå af iltmangel, fortæller Niels Tellerup.
En intensiv behandling blev sat i værk. Sylvester fik først skyllet pelsen ren for sæbe. Katten fik indsprøjtninger med binyrebarkhormon for at hindre forbrændinger i at udvikle sig både på huden og i kattens indre. Sylvester fik ekstra væske for at sætte gang i blodcirkulationen. Når et individ er i chok, sendes der kun blod ud til de livsvigtige organer.
Niels Tellerup sprøjtede parafinolie i munden på den lille røde hankat for at fjerne de sidste rester af sæbe, og Sylvester blev samtidig behandlet med antibiotika.
Efter to dage på Herning Dyrehopsital har Sylvester det atter godt. Han kommer hjem til ejeren i Gullestrup i dag.
- Det her kunne også være sket hjemme hos os. Det viser, at man skal tænke sig om, især når man har små, nysgerrige kattekillinger som Sylvester, siger dyrlæge Niels Tellerup, Herning Dyrehospital.



Nej hvor frygteligt!!!
Og min gamle Buster har nu været væk i 3 dage ude i den kolde sne, så jeg har været oppe i nat kl. 02 og gå rundt ude i sneen og kalde på ham...
Bare han nu ikke er blevet lukket inde i nogens vaskemaskine, for min frygt er nu at han ved et uheld er blevet lukket inde et sted...



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)