Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: ENDNU et nyt kopiband [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=2253]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=2253#1017061]

Marianne Juul Hansen 
Aug 14, 2005 Kl. 06:01 PM
Re: ENDNU et nyt kopiband

Citér:
KnOrr wrote:
Citér:
dennis307sw wrote:
Peter og de andre kopier, er et fantastisk GAS kopiband. Herom mener jeg ikke der kan stilles tvivl! Herudover mener jeg så absolut, at det er en fordel, for alle de som aldrig fik hørt Gasolin´ live. Jeg ved godt at der i bogen "Kuglerne og fantasien" står: "vogt Dem for efterligninger, men INGEN lyder som Larsen".. dette er kun en tilnærmet sandhed. Peter lyder (næsten) som Larsen, og bandet spiller Gasolin´ numre, som man ellers aldrig ville kunne opleve live.


Jeg vil sige, dem der nærmer sig MEST Gasolin's "sound" (dog uden at kunne sammelignes) er uden tvivl Fi-Fi Dong.. Hvis man ikke har oplevet dem, er det klart at anbefale!
Der er sgu mere 70'er over dem, end de andre



Det er jo også som skrevet et kopi band, Hvis Kim kunne efterlignes af alle og en hver var han jo ikke blevet til Kim vel, så vil man have kopi, får man kopi, vil man have virkeligheden, så bed til at virkeligheden vil udgive flere vidunderlige skiver, som vi hungrende mennesker kan slubre i os. Der er ingen der kommer til at blive Kim, Kun en klon kunne gøre det, men sådan en tror jeg ikke han har ladet lave. Så nyd kopi Kim, hvad han nu hedder, og vær glade for at der er andre der ønsker at synge Kim´s dejlige tekster.



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)