Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Køb - Salg - Bytte - Vurdering [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=4]
Re: Kjukken plakater til salg [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=2124]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=2124#1015704]

Kasper 
Jul 18, 2005 Kl. 07:51 PM
Re: Kjukken plakater til salg

Citér:
Mathilde wrote:
Den tråd du har anbefalet står der jo også tydeligt, at det kun er vejledende...

Naturligvis...det er op til folk selv, hvordan de vil sælge deres varer - det er ikke noget, som kjukken.dk trækker ned over hovedet på folk (endvidere kan jeg oplyse, at jeg også er uenig med Bent, som mener, at alle bud skal postes af folk selv i auktionstråden, mens jeg selv har det fint med, at man kan byde anonymt i en pm) Forslaget er en mulig løsning på, hvordan man får et fornuftigt alternativ til den manglende funktion autobud i et forum.

Citér:
Mathilde wrote:
Og alm. dansk tid er da mere nøjagtigt. Jeg bruger aldrig uret på mb, da det ikke passer.

Vi er enige om, at det mest naturlige ville være at bruge almindelig dansk tid. Dansk tid har dog den ulempe, at den ikke oplyses i forummet, som benytter et ur på en eller anden server. Hvis man benytter serverens ur, så vil der absolut ikke være nogen tvivl om, hvornår et indlæg er postet og dermed om, om det er kommet før eller efter auktionsafslutningstidspunktet. Jeg er så ganske udemærket klar over, at det er problematisk/kikset at bruge serverens ur, når det nu engang går så forkert, men jeg tror nu fortsat på, at det er den bedste løsning.

Hvis du kigger på Kashmirs forum, så kan du se hvor sindsygt mange diskussioner, de har haft omkring afviklingen af auktioner, selvom de har kørt en meget stram linie for, hvordan det skal afholdes. Mine forslag skal som sådan ikke ses som en kritik, men kun som forslag til, hvordan man mest praktisk afholder auktioner.

Som Franz Uffe Vestergaard (Accord) sagde til mig, så kunne jeg da bare byde 2600 kr. for den single med Ang.: Lone, selvom det var mere end 2000 kroner over det pt. højeste bud, da jeg så ville være nogenlunde sikker på at få singlen. Jeg ønskede dog ikke at betale mere end et bud mere end næsthøjestbydende, og det endte også der med, at jeg blev udbudt omkring lukketidspunktet uden mulighed for at nå et yderligere bud...konklusionen var, at Accord kun fik 525 kroner for deres single - en ganske uhørt lav pris.



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)