Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Nogen der kender [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=2012]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=2012#1014165]

Brian 
Jun 20, 2005 Kl. 08:12 PM
Re: Nogen der kender

Lørdag 20. sept. 1986 kl. 20.15 på DR, - og på Sverige 2 året efter i 1987 omkring kl. 21.45 vist nok 2. påskedag i april ... så noget lignende

Blå koncert for Flygtning 86 (fra Plænen i Tivoli)
For få uger siden gennemførte Tivoli i København en stor midnatskoncert på Plænen, hvor man samlede en række af vores bedste kunstnere, der med deres optræden for tusinder af tilskuere økonomisk støttede hjælpeprogrammet Flygtning 86.
En optagelse fra midnatskoncerten, så alle danskere kan nyde blandt andet Kim Larsen med sin gruppe, Clausen og Petersen, Coma Sisters, Anne Marie Helger, Katrine Jensenius og mange, mange andre. Midnatskoncerten var i alle henseender en rigtig og dejlig københavner-begivenhed, og optagelsen af koncerten var ikke den letteste opgave for produceren Peter Herforth. Tivoli var fyldt op med tusinder af tilskuere, og flere af dem kravlede rundt på kameraer og stativer for at følge det hele på nærmeste hold. Kim Larsen og hans gruppe viste ved koncerten, at de stadig er blandt de varmeste navne i dansk showbiz, og man har svært ved at se, om populære Larsen nogensinde kommer til at opleve fiasko, når man oplever publikums hengivenhed for ham og hans musik.
- Vi Er Dem
- Store Og Små
- Hjerter Dame
- Mig Og Molly
- Højere Op
- Rita
- Jeg Ved En Lærkerede
- Jutlandia
- Om Lidt




Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)