Udskiv dette emne    Marker denne som ulæst 

Poster
Indlæg    
Charlie

Status: Medlem
Beskeder: 81
Oprettet: Jan 17, 2008
IP: Gemt
Tekstene holder ikke mål lenger - desverre. [Indlæg #1]

Kims stemme er stadig like god, bandet spiller godt, nye sanger er "ok" - MEN: Tekstene er ikke gode nok. Jeg mener det blir for enkelt og uinteressant og hurtig kjedelig. Larsen burde funnet en tekstforfatter å samarbeide med - en ny Mogens Mogensen.Jeg mener vi skal helt tilbake til 1986 og "Forklæd som voksen" for å finne et Larsenalbum som duger 100%. Hvad mener I ?

Maj 27, 2012 Kl. 08:47 AM
Udskriv
Htove
Status: Medlem
Beskeder: 13
Oprettet: Maj 27, 2012
IP: Gemt
Re: Tekstene holder ikke mål lenger - desverre. [Indlæg #2]

Det er jeg enig i Charlie. Hvad det er der gør at teksterne bliver så kedelige ved jeg ikke. Jeg husker engang at have læst en tekst af H.C.Andersen hvor han sagde der er historier over alt, men hvis man ikke kikker dybt kan man ikke se dem. Mon ikke det er Kim Larsens problem. Livet er blevet alt for lukket. Hverdagen alt for simpel. Øjet træt af dage. Det er det man ser i spejlet gennem hans sidste ret kedelige sange. Der er ikke meget tant og fjas tilbage i de tekster. De mangler dybde og højde, er jævnt kedelige altså Her står jeg og Frakken. Som jeg sagde før, jeg tror ikke på et nyt album i år. Og Charlie jeg er enig Kim Larsen skulle finde sig en ny Mogens M/K som kunne give konstruktiv kritik og hjælpe ham lidt på vej. Men det kan jo også være at han ikke gider mere.

Maj 27, 2012 Kl. 11:19 AM
Udskriv
Arnold

Status: Forumgnom
Beskeder: 2144
Oprettet: Mar 17, 2004
IP: Gemt
Re: Tekstene holder ikke mål lenger - desverre. [Indlæg #3]

Jeg kan godt sætte mig ind i det i skriver og ville gerne synes det samme, men så tænker jeg osse, han er jo ikke 40 år mere og de bedste sange er lavet, jeg håber bare at han har det godt og hygger sig med de sange han laver nu og at han har det godt med at tage ud og spille, det bliver aldrig det samme som i hans velmagts dage... vi må bare se det i øjnene og hvis man kan sige det sådan, så er han nok gået på efterløn og hygger sig med det han laver, det er jo hans hobby. Jeg er ikke en af dem der er glad bare der kommer en ny sang, tværdigmod så ville jeg hellere have at han lod være, hvis de ikke er bedre, og lad de bedste sange være det. han skal passe på at han ikke kun bliver huske som den gamle mand med kasketten der stod der på scenen og brokkede sig. Præcist som mange et tilbøjelig til at huske Jogn Mogensen som den store tykke mand med stort fuldskæg der altid drak sig fuld.. Han var jo også tidligere noget helt andet, det husker mange bare ikke.

_________________________________
Besøg facebook gruppen Gasolin' - Kim Larsen & Co. http://www.facebook.com/?sk=welcome#!/groups/389444837748699/

Maj 27, 2012 Kl. 11:56 AM
Udskriv
Charlie

Status: Medlem
Beskeder: 81
Oprettet: Jan 17, 2008
IP: Gemt
Re: Tekstene holder ikke mål lenger - desverre. [Indlæg #4]

Det er vel bare å leve i håpet om ennå noen gode album. En dyktig tekstforfatter med et konstruktivt blikk på tekstsiden må gi Kim en hjelpende hånd. Så kan det være både rock eller ballader. Men ikke mer av de gammelmodige sanger fra Kims barndomstid. Vi vil ha noe friskt og nytt. Det tror jeg Kim er i stand til - selv om han har nådd pensjonistalder

Maj 28, 2012 Kl. 09:10 AM
Udskriv
kjukkengirl

Status: Forumgnom
Beskeder: 414
Oprettet: Sep 19, 2005
IP: Gemt
Re: Tekstene holder ikke mål lenger - desverre. [Indlæg #5]

Gir næsten Arnold ret.
Kim er blevet gammel og derfor er teksterne også anderledes, vores livssyn og vores intressser ændre sig jo også med alderen. Festen som var sjov da man var 15 er sikkert ikke sjov som 70 årig vel?
Derfor kan man heller ikke forvente en ny sang som står mål med gasolin sangene, tænk over manden er blevet 40 år ældre.
Jeg synes stadig hans sange rummer kvalitet og jeg har elsket stort set alt hvad manden har lavet, og gør det stadig. Hver eneste lille sang han har lavet har sin helt egen værdi, og hver eneste epoke i mandens karriere rummer for mig en værdi og en kvalitet.
Jeg kan sagtens både se og høre forskellen på en gasolin sang og en kjukken sang, men helt ærligt ALT andet end den forskel ville da også være mærkeligt, tænk på der er gået 40 år og det er er et andet band. Tiden er en helt anden nu, Gasolin var nyskabene fordi de var et af de første danske rock orkestre der sang på dansk, og de gjorde det midt i en tid hvor rock var in, det er rock ikke længere, ihvertfald ikke den sammeslags rock. Hvis Kim og de andre gassere havde været unge idag og havde skrevet og spillet de sange de kom frem på og med dengang var de aldrig blevet kendte og ingen havde syntes de var fede, fordi sådan skal tingene bare ikke lyde idag. Men vi synes de er fede fordi vi kender sangene og kan skråle med på dem, og nogen af os levede dengang. Disse 2 ting gør at vi synes sangene har kvalitet. Lidt på samme måde som John Mogensen, four jacks, rolling stones, beatles osv. De var alle en slags ikoner for deres tid, men de var aldrig blevet til noget hvis deres sange først var blevet udgivet idag.
Derfor vil jeg mene at uanset om i kan lide de nye sange fra kim eller ej, at så må i indrømme de har en kvalitet på højde med de gamle gas sange, for hvis i lytter efter i radioen, ja så er de guddødmig begyndt at spille "Her står jeg" jævnt tit, også spiller de den enda ikke så tit som de har gjort, den første måned den var fremme blev den spillet konstant. Synes ellers radioen i en lang periode havde stoppet med at spille kim sange, kan ikke huske nogen airplay fra hverken "luft under vingerne", "Weekend music", "glemmebøgerne". Men med både Gammel Hankat og mine dame og herre var der airplay, dog er den nye single her står jeg nok væsenligt mere i airplay rotation end hankatten og dame/herre albummet var, den har allerede nu holdt sig i rotationen længere og blev i starten spillet oftere. Så jo tror faktisk at Her står jeg er rimelig langtidsholdbar, tror godt det kan være en af dem folket står og skråler med på om 10 år hvis manden stadig optræder.
Til jer der ikke kan lide teksten så prøv at lytte den igennem igen og se hvad der er under overfladen, den takst er slet ikke så dum enda.

Maj 28, 2012 Kl. 09:25 PM
Udskriv
Htove
Status: Medlem
Beskeder: 13
Oprettet: Maj 27, 2012
IP: Gemt
Re: Tekstene holder ikke mål lenger - desverre. [Indlæg #6]

@Kjukkengirl jeg er da enig med dig at både hankatten og damer og herre er gode cdér, det er kun de sidste to jeg ikke syntes om, Her står jeg virker på mig som en fortabt sang og Frakken ja jeg ved ikke men når man skriver en sang om en gammel frakke så har man mistet det gyldne håb, som man fik til sin barnedåb, så er Kim Larsen gået i tomgang. Både Hankatten og Mine Damer og Herre er skrevet af en moden herre, der mærker livets puls banke. Der er både hjerte og sjæl i de to skiver. Sådan nogen må han meget gerne lave flere af.

Maj 28, 2012 Kl. 11:03 PM
Udskriv
clausen

Status: Forumgnom
Beskeder: 517
Oprettet: Nov 02, 2004
IP: Gemt
Re: Tekstene holder ikke mål lenger - desverre. [Indlæg #7]

@ Kjukkengirl.

Kan kun give dig ret De ord er som taget ud af min mund

_________________________________
En god cigar blandt venner gi´r luft i begge ender

Maj 29, 2012 Kl. 02:06 AM
Udskriv
skrid pomfrit

Status: Forumgnom
Beskeder: 294
Oprettet: Aug 29, 2005
IP: Gemt
Re: Tekstene holder ikke mål lenger - desverre. [Indlæg #8]

Räcker han spelar enbart klassiker...

_________________________________
"--"

Maj 29, 2012 Kl. 04:08 PM
Udskriv

Spring til:
Brugernavn: kode: Mistet din kode?

Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)