Udskiv dette emne    Marker denne som ulæst 

Poster
Indlæg    
Kasper

Status: Moderator
Beskeder: 3922
Oprettet: Mar 12, 2004
IP: Gemt
S: Scrapbog på CD-rom [Indlæg #1]

Jeg er ved at rydde lidt op og jeg kan se, at jeg har otte-ti stykker tilbage af de cd-rommer, som jeg solgte på QXL for et par måneder siden. Der bliver ikke produceret flere, så det er "først til mølle"-princippet. Prisen er fortsat 100 kr. alt inklusivt dog ikke jewelcase. CD-rommen kan erhverves ved at sende mig en mail på kasperjensen@post.tele.dk


4 scrapbøger om Gasolin’ og Kim Larsen.

Da jeg af egen interesse for Gasolin’ erhvervede disse scrapbøger, så blev jeg temmelig overvældet ved modtagelsen og følte, at dette måtte deles med alverden. Disse kunstneriske collager fra Jens Hagens scrapbøger giver et helt specielt indblik i en ung mands oplevelser af sin favoritgruppe Gasolin’ set fra en lokal vinkel i jævn kombination med den samtidige historie om Gasolin’. Der er aldrig tidligere udgivet et sådant dansk værk om en fans oplevelse af nogen som helst gruppe, og i betragtning af at dansk rock har rundet de 50 år, så er det nu på høje tid, at muligheden for danske musikinteresserede for at læne sig tilbage i kontorstolen og nyde dette fra en musikhistorisk vinkel er til stede. Det hele er naturligvis uredigeret, så det står i den form, som det blev lavet i for 20-30 år siden.

Jeg har også fået Jens til at skrive et par ord:
Der var engang - sådan starter mangt et eventyr, og sådan føler jeg det at være vokset op med Gasolin’, var - som et musikalsk eventyr. Gasolin’ har altid været mit orkester. Fra jeg var 11 år, hvor jeg fik min første Gasolin’-LP, var det eneste, der duede - Gasolin’. Alt skulle samles, avisudklip store som små, ungdomsblade, billeder, plakater mm. En del koncerter blev det da heldigvis også til, inden det hele sluttede i 1978, men de kan jo desværre ikke gengives her, men minderne har man da lov at have - og tak for det. En stor del af alle de gamle scrapbøger har du nu mulighed for at få et indblik i på denne CD-rom. Rigtig god fornøjelse.

Om produktionen: De fire scrapbøger omfatter i alt 178 sider og da flere af siderne ligefrem har været med udklip i flere lag, så er der små 200 billeder på cd-rommen. Jeg har i snart tre måneder i min fritid skannet og redigeret, da siderne er for store til at kunne være på blot én skanning. Lige godt 50 af siderne har jeg skannet og/eller redigeret om en eller flere gange, fordi jeg ikke var tilfreds med det første resultatet. Alt er nu læseligt på nær én enkelt side, hvor der ikke har været nok trykfarve på originalen. Dog kan farveforskellene ved sammensætningen af de enkelte billeder være mere eller mindre tydelig, da jeg trods alt ikke er professionel. Hvis produktet skulle have være udgivet af et forlag, så ville man nok have grebet det an ved at lave fire bøger til en pris på 150-200 kr. stykket, men dette arbejde ville besværliggøres af, at mange af udklippene i udfoldet stand stikker ud over sidernes kant, hvilket forholdsvist let har kunnet gengives på CD-rom.

Pris og forsendelse: Der er kalkuleret en pris på 100 kr. for en CD-rom. For dette får man en Verbatim CD-rom (som efter sigende skulle være en holdbar CD-rom), et labelklistermærke, en foldbar booklet og et baginlæg (begge på 170 grams semiglossy fotopapir). CD-rommen leveres i en plasticsleeve, da det har været vurderet omsonst at sende en jewelcase med posten, da portoen for forsvarlig indpakning er flere gange nyprisen. Prisen dækker endvidere diverse QXL-gebyrer, forsendelsesomkostningerne og materialerne. Det resterende beløb er sat til at dække dele af mine omkostninger ved indkøbet af scrapbøgerne, som ikke har været helt billige, da de var eftertragtede. Således er alle de mange arbejdstimer, som jeg har benyttet på dette projekt helt for egen regning. Da portoen allerede er inkluderet i varens pris, så kan der ikke opnås mængderabat ved køb af flere. Prisen på 100 DKK gælder uanset hvor i verden, at der skal sendes til, så længe der betales med dansk bankoverførsel. Alternativt kan der overføres 14 euro eller 17 dollars til min PayPal-konto. Der kan ikke foretages samforsendelse med evt. andre af mine auktionsvarer. Hvis der mod forventning skulle være fejl på produktet, skal det oplyses til mig straks efter modtagelsen for ombytning. CD-rommen vil kun være til salg i en endnu ikke nærmere defineret begrænset periode, så slå til nu, inden det er for sent.

Billede 1: Viser hvordan varen ser ud i jewelcase. Bemærk, at der ikke følger jewelcase med.
Billede 2: Viser CD-rommen med labelklistermærke i plasticsleeve, booklet og baginlæg. Billedet viser de ting, som man får.

Indhold:
Bog 1: Gasolin’ ca. 1976-1978. Bl.a. om lokale koncerter, fanklubskrivelser, turen til USA og om opløsningen
Bog 2: Kim Larsen ca. 1979-1982. Bl.a. om Kim Larsen som person, personnummerpladen og turen til USA
Bog 3: Kim Larsen ca. 1982-1983. Bl.a. om succes med JungleDreams, Gasolin’s ”gendannelser” og om en kommende film.
Bog 4: Kim Larsen ca. 1983-1984. Bl.a. om Midt Om Natten.





Jul 05, 2006 Kl. 05:40 PM
Udskriv

Spring til:
Brugernavn: kode: Mistet din kode?

Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)