Udskiv dette emne    Marker denne som ulæst 

Poster
Indlæg    
Rool
Status: Nyt medlem
Beskeder: 1
Oprettet: Jun 29, 2014
IP: Gemt
Tidlig Gasolin koncertplakat (Thylejren 1970) [Indlæg #1]

Hej

Jeg samler på gamle plakater - mest filmplakater - men har også en samling af plakater fra produkter, begivenheder osv. Blandt andet har jeg den originale plakat der annoncerer den allerførste Thylejr - eller Frøstruplejren om man vil - i 1970. En super sjov og farverig sag med en tegning af en teltlejr og blandt andet ordene "Come together in Denmark".
Jeg er i gang med at læse Peter Øvigs "Hippie" og i den forbindelse har jeg læst mig til at Gasolin gav nogle af sine allerførste koncerter på netop Thylejren i 1970. Så selvom de ikke er nævnt på plakaten er det vel i princippet en slags Gasolin koncertplakat?

Men jeg kunne godt tænke mig at vide hvad Gasolinsamlere tænker om den. Bliver den betragtet som Gasolin-relateret?

Selvom jeg synes det er fedt at have en plakat fra den begivenhed, som af mange historikere benævnes som den mest skelsættende i Danmark i det 20. århundrede efter besættelsen, så kunne jeg godt finde på at sælge den hvis prisen er rigtig. Jeg kunne godt tænke mig at høre om nogen af jer på forummet kunne give mig en vurdering af værdien og hvis nogen er interesserede er man velkommen til at skrive.

Vh Rasmus

Jun 29, 2014 Kl. 10:53 PM
Udskriv

Spring til:
Brugernavn: kode: Mistet din kode?

Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)