Udskiv dette emne    Marker denne som ulæst 

Poster
Indlæg    
VejleDude
Status: Nyt medlem
Beskeder: 3
Oprettet: Nov 26, 2007
IP: Gemt
Forsvundet indlæg [Indlæg #1]

Jeg skrev et indlæg her før, men det forsvandt på mystisk vis.

Vil bare høre om nogle her ligger inde med sjældnere numre som Hilsjer, Okke Nok, Marken er Høstet, Karneval, Ta' dog Gas, og Sælhundens Sang?

Jeg ved godt nogle af dem findes på vinyl, men så skal jeg først have en pladespiller. Nå ja, det var måske en idé...

Nov 29, 2007 Kl. 01:49 PM
Udskriv
Kasper

Status: Moderator
Beskeder: 3922
Oprettet: Mar 12, 2004
IP: Gemt
Re: Forsvundet indlæg [Indlæg #2]

Citér:
VejleDude wrote:
Jeg skrev et indlæg her før, men det forsvandt på mystisk vis.
Dit indlæg lod ikke megen tvivl tilbage om, at du ønskede at erhverve ulovlige kopier, hvilket ikke er tilladt ifølge den fundats, som du godkendte ved oprettelsen af din profil.

Mvh. Kasper,
moderator på kjukken.dks forum
Nov 29, 2007 Kl. 05:11 PM
Udskriv
VejleDude
Status: Nyt medlem
Beskeder: 3
Oprettet: Nov 26, 2007
IP: Gemt
Re: Forsvundet indlæg [Indlæg #3]

Ulovlige kopier? Jeg er ikke lige helt med. For det første, har jeg læst andre her på denne side lave aftaler ang. Larsen-numre man manglede (udover alm. køb og salg), og for det andet, hvis f.eks. min bror har en cd (eller lp) med nogle numre som han så brænder ned til mig, er det så "ulovlige kopier"? Det er det måske nok for nogle, men så går man da også i små sko.

Ja, du må undskylde, men jeg henvendte mig ikke her for at spørge om noget ulovligt. Og jeg har heller ikke tænkt mig at komme her igen, så vær så venlig at slette fra medlems-listen.
Gisp!

Nov 29, 2007 Kl. 09:42 PM
Udskriv
kimzoom

Status: Ustabil
Beskeder: 2082
Oprettet: Mar 15, 2004
IP: Gemt
Re: Forsvundet indlæg [Indlæg #4]

Nu læste jeg også VejleDude's indlæg kl. 5-6 stykker om morgenen, og Kasper kom online på samme tid og så blev den slettet.

Jeg støtter Kasper i at indlægget var at ønske kopier. Det var noget med TORRENT snak om hvor man ku få de sange, så VejleDude har vist lige glemt det.

Kim

_________________________________
ɐnpıqnɥs ǝʌol ı

Nov 29, 2007 Kl. 11:28 PM
Udskriv
kjukkengirl

Status: Forumgnom
Beskeder: 414
Oprettet: Sep 19, 2005
IP: Gemt
Re: Forsvundet indlæg [Indlæg #5]

Vejledude, ja du har helt ret, man går i små sko, men helt ærligt så tror jeg ikke det er boardet her eller boardets folk du kan bebrejde det, det er loven der har små sko, og ved du hvad der sker hvis boardet her ser stort på loven? det blir sq lukket.
Ved du hvad der sker hvis nogen af folkene herinde skider på loven og tager de store sko på? De blir straffet, og de blir straffet hårdt.
Er du iøvrigt klar over at du også selv blir straffet og hvor hårdt? hvis du var klar over det ville du nok være noget mere forsigtig.
Loven handler desværre ikke om ret eller uret, store eller små sko. Loven er blot noget nogen mennesker har lavet i en god mening, for at hjælpe/beskytte os allesammen, den er skrevet ned, og blir forvaltet MEGET bogstaveligt, uden at kigge på andet end det som står skrevet.
Du vil kunne se det i alle mulige sager, der er ikke forskel på straffen for en bankrøver uanset om han er sluppet afsted med 1000 kr. eller 10 mill.
Du er skattesnyder uanset om du tjener 100 kr sort eller du tjener 50.000 sort.
Du kører pirat taxa uanset om du får penge eller ej, hvis du samler tilfældige mennesker op på gaden og køre dem til deres distination.
Osv. osv.

Nov 30, 2007 Kl. 03:22 AM
Udskriv
Artemis
Status: Banned bruger
Beskeder: 942
Oprettet: Sep 20, 2006
IP: Gemt
Re: Forsvundet indlæg [Indlæg #6]

Se bare her uha uha godt man ikke bor i det store USA

Ny amerikansk lov mod piratkopiering
I midten af marts fremlagde George Bush en ny lov, som skrider hårdere ind mod piratkopiering. Det vurderes, at det er den største forandring af lovgivningen på dette område i 20 år. Lovbrydere risikerer op til 20 års fængsel og 15 millioner dollar i bøde.

– Den gamle lovgivning indeholdt smuthuller, som var så store, at man bogstavelig talt kunne køre en lastvogn læsset med piratkopier igennem dem. Den nye lov lukker disse smuthuller. Derved beskytter man amerikanske forbrugere mod alt fra billige imitationer af designvarer til usikre produkter, som kan skade børns helbred, siger Joseph LaRocca, vicedirektør i NRF, en sammenslutning for amerikanske detailhandelsvirksomheder.

Kopipirater snydt for gevinsten
Med den nye lovgivning tvinges dem, der er dømt for piratkopiering, til at udlevere den gevinst, de har haft, og det udstyr, de har anvendt i deres virksomhed. Domstolene får også mulighed for ligefrem at destruere de beslaglagte piratkopier.

– Piratkopier har været til stor gene for vores medlemsvirksomheder og deres kunder. Piraterne udnytter vores medlemmers rettigheder, de truer arbejdspladser for medlemmernes ansatte, og de kan ødelægge en virksomheds varemærke og ry, siger Chris Kersting, direktør for SEMA, en brancheorganisation inden for bilindustrien.

Samtidig med indførelsen af den nye lov intensiveres samarbejdet mellem de myndigheder, som tager sig af denne type spørgsmål. Der ansættes nye medarbejdere, og specialuddannede anklagere og FBI-agenter bliver posteret på amerikanske ambassader i Asien og Østeuropa.

20 års fængsel de mener det sku... nu er det billigere, i straf, at skyde en mand og stjæle hans cdafspiller end at bede om en kopi

_________________________________
http://www.dailymotion.com/video/x191yz_wilson-phillips-release-me_music

Nov 30, 2007 Kl. 09:43 PM
Udskriv
Artemis
Status: Banned bruger
Beskeder: 942
Oprettet: Sep 20, 2006
IP: Gemt
Re: Forsvundet indlæg [Indlæg #7]

Ja jeg ved godt at disse kopier nok ikke er en enkelt kim larsen sang men tøj sko og alt det andet der også kan kopieres... men når man tænker i mange kopier af en vare

my

_________________________________
http://www.dailymotion.com/video/x191yz_wilson-phillips-release-me_music

Nov 30, 2007 Kl. 09:47 PM
Udskriv

Spring til:
Brugernavn: kode: Mistet din kode?

Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)