Udskiv dette emne    Marker denne som ulæst 

Poster
Indlæg    
Seve

Status: Moderator
Beskeder: 1612
Oprettet: Mar 15, 2004
IP: Gemt
Ny CD med Jan Ettrup ( tidligere Starfucker...) de MÆND [Indlæg #1]

Læs om den nye CD her...

Torsdag den 30 november afholdt ”de MÆND” i selskab med Peter Thorup, reception i forbindelse med udgivelsen af deres nye CD ”Himlen Er Blå” på Fingerbøllet på Christianshavn.

Blandt de 100 indbudte gæster var flere kendte navne fra det danske musikliv bl.andet Willi Jönsson fra det hæderkronede ”GASOLIN” og Frede Norbrink fra ”FREDE FUP”.

Der var også repræsentanter fra dansk presse og TV.

Sanger og Guitarist fra ”de MÆND” Aksel Houlby bød velkommen og fortalte forsamlingen om et meget atypisk indspilningsforløb hvor de elleve numre som alle er danske oversættelser af den svenske blues guitarist Rolf Wikström, blev bygget op fra grunden idet bandet aldrig havde spillet dem sammen eller for den sag skyld øvet sig det mindste.

Indspilningerne startede i januar måned og er nu afsluttet med et for os i bandet meget tilfredsstillende resultat.

CD’en vil være ude i handlen inden jul og vil også kunne købes på CD SHOPPEN hos In The House Records.

Der vil i løbet af få dage blive oprettet et link til CD SHOPPEN her på vores hjemmeside.

”de MÆND” & Peter Thorup optrådte fredag den 1.dec, lørdag den 2.dec. og søndag den 3.dec. for fulde huse på henholdsvis ”Fingerbøllet” på Christianshavn, Café Vin & Brød i Rødovre og Café Holstein på Østerbro.

Læs mere på bandets hjemmeside
Tryk her

Oplev dem live her :

de MÆND & Peter Thorup

lørdag d. 20. januar 2007 Kl. 21:00
Éntre forsalg: 50,00
Éntre dørsalg: 70,00
Genre: Blues
Dørene åbnes: Kl. 20:00
Sted: Rasch's Pakhus - Rønne

Fem gamle Københavner drenge bosat på Bornholm, og med dybe rødder i det danske musikliv, slog i sommeren 2004 pjalterne sammen og viser med deres musik at blues kommer fra hjertet.

Aksel Houlby alderspræsident med sine 58 år, med et langt og broget musikliv, forsanger og rytme guitarist i Blues Tramps i tolv år, viser med sin sang hvorfor han er en af de bedste i branchen.

Frank Larsen 51 år, trommeslager og med en baggrund inden for blues som siger spar to til det meste. Trommeslager hos Kenn Lending Blues Band igennem 25 år. Har indspillet adskillige plader og turneret med bl.andet Champion Jack Dupree, Aron Burton, Louisiana Red, Luther Allison og B.B.King, og er uden diskussion Danmarks bedste blues trommeslager.



Jan Ettrup 55 år og guitarist af Gud’s nåde. Jan har spillet med Kim Larsen og Starfucker’s, Frede Fup, Peter Belli, Sanne Salomonsen, Troels Trier, Jomfru Ane Band og mange mange flere. Jan’s fraseringer og sublime lefthanded teknik er en oplevelse som skal ses og ikke mindst høres.

Martin Frederiksen 47 år, bas guitarist, kaldet multitalentet idet han ud over at spille bas, også spiller fremragende guitar og keyboard. Martin var i flere år guitarist i det engelske no wawe band "Void". Martin har desuden spillet med "Cyrk", "Fløde 3", og "Totem". Martin har medvirket på flere pladeindspilninger, bl.andet med Jan Toftlund. Martins ekvilibristiske basgange er en nydelse ud over det sædvanlige.

Peter Thorup 57 år lead guitar og sang og Danmarks blues ikon nr.1, viede i en tidlig alder sit liv til blues musikken og optrådte første gang på den danske musik scene i 1962.
Peter Thorup er meget kendt for sine år sammen med Beefeaters, Poul Dissing, Alexis Korner og CCS. Peter Thorup har spillet med gud og hver mand, eller rettere sagt gud og hver mand har villet spille med Peter Thorup. I dag betræder Peter Thorup de skrå brædder sammen med
Ole Frimer, men har også i 2004 sammen med Thor Backhausen udgivet en populær CD med egen tekst og musik som hedder ”Ku det tænkes”.

Sammen med vennerne fra ”de Mænd” udgør Peter Thorup en blues kvintet som spiller blues fra hjertet, og når blues er absolut bedst.

[Edited by Seve på Dec 08, 2006 Kl. 10:17 PM]

_________________________________
Nok frygter jeg fremtiden, men fremtiden, det er jo også i morgen og den glæder jeg mig faktisk til!

Citat Kim Larsen

Dec 08, 2006 Kl. 10:10 PM
Udskriv
madzz

Status: Medlem
Beskeder: 65
Oprettet: Nov 24, 2005
IP: Gemt
Re: Ny CD med Jan Ettrup ( tidligere Starfucker...) de MÆND [Indlæg #2]

mener ikke at ettrup var med i Starfuckers.det var foruden larsen:ole frø,thomas grue,stig møller,jess stær,ken gudman. men det kan da godt være at han alligevel var med ind over pladen.

_________________________________
hvis din far gi´r dig lov!

Dec 11, 2006 Kl. 04:52 PM
Udskriv

Spring til:
Brugernavn: kode: Mistet din kode?

Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)