Udskiv dette emne    Marker denne som ulæst 

Poster
Indlæg    
Mads

Status: Forumgnom
Beskeder: 877
Oprettet: Okt 30, 2004
IP: Gemt
Få Gasolin' på dvd gratis. [Indlæg #1]

Hvis du samtidig melder dig ind i en filmklub.

http://www.brand2brand.com/p/?84264b0a934a68a8e0306f31bce6cc24

_________________________________
"Og her kommer en sang der stammer fra den sidste demokratiske gade i København, hvor man både må ryge, kneppe og drikke bajere" - det hele munder ud i Rabalderstræde!

Sep 13, 2006 Kl. 12:19 PM
Udskriv
Arnold

Status: Forumgnom
Beskeder: 2144
Oprettet: Mar 17, 2004
IP: Gemt
Re: Få Gasolin' på dvd gratis. [Indlæg #2]

Rend og hop

Medlemsbetingelser


Det eneste, jeg forpligter mig til er at købe yderligere to film til klubprisen (p.t. DVD fra 199,- pr. stk.) i løbet af det første år.
Melder jeg mig ud inden jeg har købt to film, eller undlader jeg at købe to film til klubpris, debiteres jeg forskellen mellem klubprisen og velkomstprisen for DVD-filmen som jeg har bestilt.
Ca. hver 3. uge får jeg gratis tilsendt et filmmagasin, der kan jeg læse om den udvalgte film, som automatisk sendes til mig, hvis jeg ikke har afbestilt den.
Som medlem af Homeenter Filmclub kan jeg benytte mig af klubbens unikke medlemsrabatter.
Det og meget andet kan jeg læse mere om i medlemsguiden, jeg modtager i min første pakke.

Vigtigt!
Du skal være over 18 år, for at blive medlem og være bosat i Danmark.
Vi godtager ikke indmeldelser fra firmaer, skoler eller lign.inst., samt personer bosat på Grønland og Færøerne.
Kun 1 medlem pr. husstand.
Tidligere og nuværende medlemmer tilbydes filmene til normal klubpris.
Al kundeinformation som navn og adresse behandles ved hjælp af moderne informationsteknik og gemmes hos Bonnier AB som ejer Homeenter Filmclub.
Vi gennemfører kreditkontrol via R.K.I.

_________________________________
Besøg facebook gruppen Gasolin' - Kim Larsen & Co. http://www.facebook.com/?sk=welcome#!/groups/389444837748699/

Sep 13, 2006 Kl. 04:57 PM
Udskriv
Kasper

Status: Moderator
Beskeder: 3922
Oprettet: Mar 12, 2004
IP: Gemt
Re: Få Gasolin' på dvd gratis. [Indlæg #3]

Jeg vurderer umiddelbart, at man ikke forpligter sig til at købe de to yderligere film, da man kan krydse medlemsbetingelserne af uden at få dem vist. Der er retspraksis for forskellige lempelser i sådanne forpligtelser, selvom man accepterer dem (det være sig for varen særlige ikke fremhævne vilkår, urimelige vilkår, preafkrydsede vilkår, og som her ikke på skærmen viste vilkår). Andre vil nok vurdere det anderledes, da betingelserne umiddelbart er tilgængelige, og kravet om yderligere køb er nævnt først (dog ikke fremhævet), såvel som dette krav ofte er kutyme for denne type produkt. Det trækker naturligvis nedad i vurderingen af gyldigheden af medlemsbetingelserne, at "pop up"-funktion til dem er placeret i et billede, hvor skrifttypen har en ikke ubetydelig lighed med farverne i billedet.

Yderligere betingelser i den omtalte medlemguide, som først leveres efter aftalens indgåelse, er IKKE gyldige.

Der omtales kreditkontrol hos RKI. For god ordens skyld, så kan man IKKE optages i RKI for ikke at købe yderligere film selvom sagen skulle komme for retten (den kan ikke sendes til inkasso, hvis man bestrider med ovenfor angivne årsag), da RKI har en minimumsgrænse på 200 kr., mens en opgørelse over det evt. skyldige beløb for ikke at overholde sine forpligtelser om yderligere køb skal opgøres gunstigst muligt for forbrugeren, så det omstridte beløb vil ikke blive prisen på de to yderligere film men differencen mellem prisen på Gasolin'-filmen (0 kroner) og den oplyste minimumspris for en DVD (199 kroner) - dette upåagtet at brand2brand muligvis tager mere for Gasolin'-filmen, da denne pris ikke er tilgængelig i tilbuddet. Differencen på de 199 kroner skal ikke tillægges porto & ekspeditionsgebyr på 39,00, da det er en særskilt (omend obligatorisk ved køb) ydelse, som ikke indtræffer ved manglende fremtidige køb.

Alt i alt synes jeg, at det er et lidt spøjst tilbud, og selv om det kunne være rart at få filmen "gratis" (39 kr.), så er det nok ikke besværet værd, fordi der ganske sikkert kommer en eller anden form for efterspil. Ovenstående skal absolut ikke betragtes som en opfordring eller "opskrift".

Sep 13, 2006 Kl. 06:07 PM
Udskriv

Spring til:
Brugernavn: kode: Mistet din kode?

Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)